Kalibratie service

De diensten van Kirat Kalibratie Service

Maak je gebruik van meetinstrumenten op de werkvloer en heb je behoefte aan de diensten van een professionele partner op het gebied van kalibratie van deze meetinstrumenten? Maak dan gebruik van de diensten van Kirat Kalibratie Service (KSS): een professionele partner op het gebied van kalibratie van meetinstrumenten op jouw bedrijfs- of werklocatie. Meer over de diensten van KSS, lees je op deze pagina.

Kalibratie serviceKalibratie meetinstrumenten voor druk

Ten eerste kun je bij KSS terecht voor de kalibratie van meetinstrumenten voor druk. Hierbij kun je denken aan meetinstrumenten als analoge manometers, digitale drukmeters en druktransmitters. Maak je gebruik van deze meetinstrumenten op de werkvloer? Dan kun je contact opnemen met KSS voor de kalibratie van deze meetinstrumenten.

Kalibratie meetinstrumenten voor temperatuur

Ook als je gebruik maakt voor meetinstrumenten voor temperatuur, kun je bij KSS terecht voor de kalibratie van deze meetinstrumenten. De meetinstrumenten waar KSS mee kan werken, zijn weerstandthermometers, themokoppels en temperatuurtransmitters.

Kalibratie meetinstrumenten voor elektrische grootheden

Daarnaast kun je tevens gebruik maken van de diensten van KSS als je gebruik maakt van meetinstrumenten voor elektrische grootheden. Maak je bijvoorbeeld gebruik van meetinstrumenten op basis van volt, ampere, ohn en Hz, dan kun je gebruik maken van de diensten van KSS voor de kalibratie van jouw meetinstrumenten.

Kalibratie meetinstrumenten voor gewicht

Tot slot kun je gebruik maken van de diensten van KSS als je gebruik maakt van meetinstrumenten voor gewicht. Een meetinstrument waar KSS al veel ervaring mee heeft op het gebied van onafhankelijke en nauwkeurige kalibratie, is de weegschaal. Maak je gebruik van een weegschaal op de werkvloer en ben je op zoek naar een professionele partij voor de kalibratie van jouw weegschaal? Dan kun je gebruik maken van de diensten van Kirat Kalibratie Service (KSS) voor nauwkeurige, professionele en onafhankelijke kalibratie.

 

Contact opnemen  kiratkalibratieservice.nl