Kalibratie op locatie

Kalibratie op locatie? Het kan met Kirat Kalibratie Service

Kirat Kalibratie Service is jouw specialist voor kalibratie op locatie voor diverse meetinstrumenten en eenheden. Kirat Kalibratie Service is namelijk al vele jaren actief als professional in de markt van kalibratie en weet precies hoe een goede, nauwkeurige en professionele kalibratie van meetinstrumenten uitgevoerd moet worden. Maak jij ook gebruik van diverse meetinstrumenten, bijvoorbeeld voor temperatuur of gewicht? Neem dan contact op met Kirat Kalibratie Service, ook wel KSS genoemd. Meer over Kirat Kalibratie Service en de diensten van deze professional, lees je op deze pagina.

Kalibratie op locatieKalibratie van diverse meetinstrumenten

Je kunt de professionals van Kirat Kalibratie Service raadplegen voor de kalibratie van diverse meetinstrumenten en eenheden. Gebruik je bijvoorbeeld meetinstrumenten voor druk (analoge manometers, digitale drukmeters of druktransmitters), meetinstrumenten voor temperatuur (weerstandthermometers, thermokoppels of temperatuurtransmitters), meetinstrumenten voor elektrische grootheden (volt, ampere, Ohm en Hz) of meetinstrumenten voor gewicht (weegschalen), dan kun je jouw meetinstrumenten aan Kirat Kalibratie Service overdragen voor professionele, nauwkeurige en volledig onafhankelijke kalibratie van instrumenten.

De mobiele werkplaats van Kirat Kalibratie Service

Een groot voordeel van de kalibratie diensten van Kirat Kalibratie Service, is het feit dat deze professionele partner gebruik maakt van een mobiele werkplaats. Hierdoor is het mogelijk om kalibratie op locatie aan te bieden, waarbij de professionals van Kirat Kalibratie Service eenvoudig naar jouw werkplaats komen om kalibratie diensten te verlenen. Je hoeft dus niet naar de werkplaats van Kirat Kalibratie Service te komen om gebruik te maken van de kalibratie diensten van deze professional, maar blijft eenvoudig op jouw eigen werkplaats wachten tot de professionals van KSS gearriveerd zijn en klaar zijn met de kalibratie werkzaamheden rondom jouw diverse meetinstrumenten. Op deze manier verlies je geen kostbare werktijd, maar kun je gewoon doorwerken tijdens de aanwezigheid van de professionals van Kirat Kalibratie Service.

 

Contact opnemen  kiratkalibratieservice.nl