Kalibratie Dordrecht

Kalibratie DordrechtKalibratie Dordrecht bij Kirat Kalibratie Service

Kirat Kalibratie Service (KSS) is jouw professionele partner op het gebied van kalibratie Dordrecht. Heb je de expertise van een kalibratie specialist nodig voor de kalibratie van jouw meetinstrumenten? Dan kun je gebruik maken van de diensten van Kirat Kalibratie Service. Meer over kalibratie en de kalibratie services van Kirat Kalibratie Service, lees je op deze pagina.

Wat is kalibratie?

Als je regelmatig gebruik maakt van meetinstrumenten, zoals een thermometer, kan dit meetinstrument een afwijkende temperatuur aan gaan geven. Dit kan komen door gebruik, maar ook door slijtage en/of defecten bij het meetinstrument. Om te achterhalen of er sprake is van een afwijkende temperatuur bij een thermometer of een afwijkende eenheid bij een ander meetinstrument, kun je een partner voor kalibratie inhuren. Kalibratie betreft het controleren van jouw meetinstrumenten met een internationale standaard, zodat eventuele afwijkingen gemakkelijk ontdekt en opgelost kunnen worden. En voldoen jouw meetinstrumenten weer aan de internationale standaard, dan krijg je een certificaat om de nauwkeurigheid van jouw meetinstrument vast te leggen op papier.

Kalibratie door Kirat Kalibratie Service

Kirat Kalibratie Service is gespecialiseerd in de kalibratie van diverse meetinstrumenten. Zo kun je meetinstrumenten voor druk laten controleren door middel van kalibratie Dordrecht, maar kun je ook bij Kirat Kalibratie Service terecht voor het controleren van meetinstrumenten voor temperatuur, elektrische elektrische grootheden en gewicht. Welke meetinstrumenten je ook gebruikt op jouw werkplaats: je kunt altijd gebruik maken van de diensten van deze professionele partner om ervoor te zorgen dat jouw meetinstrumenten de juiste waarden aangeven.

Kalibratie op locatie

Heb je geen tijd om naar de werkplaats van Kirat Kalibratie Service te komen of om jouw meetinstrumenten per post te versturen? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want Kirat Kalibratie Service kan ook zorgen voor flexibele kalibratie op locatie.

 

Contact opnemen  kiratkalibratieservice.nl